Foto’s

9 juni 2018: Open Dag Drachtster Hobby Club.
De Open Dag die op zaterdag 9 juni ter ere van het 60 jarig bestaan van de Drachtster Hobby Club is gehouden kan als een groot succes worden aangemerkt.
Enkele honderden belangstellenden hebben zich deze dag laten voorlichten over de DHC.
Tevens hebben zij een goede indruk gekregen wat het clubgebouw aan technische mogelijkheden te bieden heeft.
Dit heeft geresulteerd in een substantieel aantal nieuwe leden!
Veel bezoekers gaven aan dat de aandacht die de afgelopen weken in de pers is verschenen hun nieuwsgierigheid zeker had gewekt wat de DHC nu feitelijk is.
Ook op de technische rommelmarkt, die georganiseerd was, is het nodige van eigenaar gewisseld.

Op zaterdag 26 augustus stond de DHC weer op de Oldtimerdag in Drachten. Het was prachtig weer en op die dag hebben we veel aanloop gehad van mensen die informatie vroegen over de DHC of gewoon even een praatje wilden maken. De dag is voor ons heel positief verlopen omdat we twee nieuwe leden hebben kunnen inschrijven! Hierbij bleek Wilco een regelrecht verkooptalent te hebben…….

Het hoofddoel hebben we in elk geval ook bereikt: DHC weer eens goed in de publiciteit brengen!!

Echt of fictie?Op maandag 27 februari kwam de rook door alle kieren van het gebouw van de DHC!! Echt of fictie?? Gelukkig het laatste. De brandweer van Philips Drachten hield een oefening waarbij het gebouw van de DHC het doelwit was. Het gehele pand stond onder de rook en ergens in het pand zouden nog 2 slachtoffers liggen…..
Na ongeveer een half uur kon het sein ‘brand meester’ gegeven worden en waren de slachtoffers naar buiten gebracht. Te zien aan de foto’s een levensecht schouwspel, alleen die slachtoffers…… tja.
Nieuwjaarsbijeenkomst 2017 Fablab
Oldtimerdag 2016 Nieuwjaarsbijeenkomst 2016
Botentakeldag 2015 Open dag oktober 2015
Oldtimerdag 2014 Boottakeldag 2014